Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ORDINARE - järjestää

Tavararemontti

Kaappi täynnä - kellariin ei sovi mitään - tavaroita ajelehtii ruokapöydällä, lattioilla, tuoleilla ja nurkissa - ruokakomeroista löytyy ikäviä yllätyksiä - tärkeitä papereita etsitään kissojen ja koirien kanssa. Olisi kiva palkata siivooja, mutta jonkun pitäisi ensin raivata paikat siihen kuntoon, että siivooja mahtuu sisään.

Mutta kun ei ehdi. Jos joskus on aikaa, sen käyttää mieluummin johonkin mukavampaan. Mitenkäs niille tavaroille edes järjestetään paikkoja? Mitä heittää pois ja mitä säästää?

TILAA PAIKALLE JÄRJESTÄMISEN AMMATTILAINEN tästä

Toiminta-ajatuksemme on

HALKI – mietimme kanssasi yhdessä, mitä voimme tavaroille tehdä, mitä voi heittää pois, laittaa kierrätykseen tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.
POIKKI – miten sisään tulevaa tavaravirtaa saadaan padottua.
PINOON – paikka kaikelle ja kaikki paikalleen.

Kun saamme projektin päätökseen tiedät, mitä kaapeissasi on ja miltä hyllyltä mikäkin tavara löytyy! Ja mikä parasta, siitä saa kotitalousvähennyksen, koska se on kotipalvelutyötä.

Tavararemontti-sivuilla on tiimimme esittely, palveluistamme tarkemmin, asiakkaidemme suosituksia sekä tietenkin mielenkiintoa ja ihastusta herättäneitä ennen ja jälkeen -kuvia.

Ei kannata enää jahkailla, vaan ottaa rohkeasti yhteyttä. Me olemme olemassa juuri Sinua varten!

www.tavararemontti.fi