Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ORDINARE - järjestää

Luennot ja koulutus

Rakastan kertoa ihmisille, miksi tavaraa kertyy, miksi sitä on niin vaikea heittää pois, ja ennen kaikkea miten sitä voi vähentää. Olen myös kertonut tarinani tuotekehittäjänä ja yrittäjänä jo sadoille kuulijoille.

Esitykseni ovat vapaamuotoisia ja elävöitän niitä kuvin ja tarinoin, sillä en halua pitkästyttää ihmisiä tylsillä kalvosulkeisilla.
Parhaimmillani olen, kun saan kannustaa ihmisiä miettimään, millaisessa kodissa he haluaisivat asua tai millaista elämää he haluaisivat elää.

On tärkeää unelmoida!
Vain unelmoidut unelmat voivat toteutua!
Kun tietää, mitä haluaa, on jo puolivälissä sen saamista!

Olen kouluttanut muun muassa maatalousyrittäjiä, sisustusassistentteja, ammattijärjestäjäkollegoitani sekä tuotekehittäjäopiskelijoita.

Luentoja pitänyt ainakin Ilon ja Valon Markkinoillla, Oma koti –messuilla, Terveysmessuilla, Marttojen illassa, naisverkoston kokouksessa ja Liikemiesten kauppaopistossa.

Ja tässä muutama suositus suositus:

Kuntosavotta suosittelee Mariaa luennoimaan! Keväällä 2012 järjestetty Kodinraivauskoulutus onnistui erittäin hyvin. Marian tapa tuoda asioita esille oli miellyttävä ja selkeä. Koulutuksessa hyödynnettiin hyvin esimerkkejä, kuvia ja yhteistä keskustelua. Maria onnistui luomaan koulutukseen rennon ja mukavan tunnelman. 

Henna Hautakangas, Kuntosavotta

*****

Mariassa on harvinainen yhdistelmä suoruutta, iloa ja aitoa välittämistä. Siihen kun vielä lisätään pelottomuus/rohkeus ja ammattitaito, niin parempaa kouluttajaa saa etsiä.

Anne te Velde-Luoma

*****

Maria tuli ystävällisesti tänne Kalajoelle saakka kertomaan omasta työstään. Meillä on aikuisopiskelijoille tarjolla sisustusalan koulutuksia ja heidän kanssaan halusimme tietää, mitä ammattijärjestäjä tekee työkseen. Mukaan tuli myös innokkaita alueen sisustusalan yrittäjiä.

Marian esitys oli innostava ja selkeä. Saimme humoristisella tavalla esitetyn käsityksen siitä, kuinka ammattijärjestäjän työ etenee. Päivän päätteeksi saimme todeta, että ammattijärjestäjän työ parhaimmillaan on todella kannustavaa ja palkitsevaa.

Oman hauskan säväyksen päivään antoi pieni harjoitustyö järjestämisestä.

Sinikka Ojala, Kalajoen ammattiopisto

 
Jos haluat, että tulen luennoimaan tai kouluttamaan järjestämääsi tilaisuuteen, ota yhteyttä niin jutellaan!